Me encontrarás en el fin del mundo – Nicolas Barreau

me-encontraras-en-el-fin-del-mundoTitlu in spaniola: Me encontrarás en el fin del mundo

Titlu original: Du findest mich am Ende der Welt

Autor: Nicolas Barreau

Apariție: 2008

Nota: 3/5

Me encontrarás en el fin del mundo ne aduce din nou un Paris minunat, asa cum ne-a obisnuit Nicolas Barreau. De data asta il intalnim pe Jean-Luc Champollion, un proprietar al unei galerii de arte din orasul luminilor. Don Juan din fire, Jean-Luc se bucura de un mare succes intre femei si de viata linistita pe care o are alaturi de Cézanne, cainele sau dalmatian. Pana viata ii este un pic data peste cap.

Principessa gaseste ac de cojocul lui, atunci cand ii trimite o misterioasa carte de dragoste ce duce pana la urma la un savuros schimb de mail-uri intre cei doi. Duc isi face un tel din a incerca sa afle cine este Principessa, daca e o femeie din cercul lui de cunostinte sau cineva pe care nu cunoaste inca in persoana. Nu va spun cum se termina cartea, desi cred ca intuiti dar merita sa o cititi pentru ce se petrece de la momentul primirii primei scrisori pana la momentul cand totul va lua o alta forma, sau se va termina.

Imi place felul in care este scrisa Me encontrarás en el fin del mundo, e savuroasa dar parca i-a lipsit un ingredient care sa ii dea gustul de care avea nevoie. Personajele nu sunt foarte bine accentuate dar au in comun gustul pentru arta. Este o carte ce te face sa razi si sa te distrezi dar eu un aveam starea de spirit necesara atunci cand am citit-o si un am reusit sa intru de tot in poveste, ceea ce m-a facut sa ii dau doar 3 din 5 puncte. One evening in Paris mi-a placut mai mult, avea acel ceva fata de aceasta carte si poate citindu-le atat de aproape una de cealalta a scazut punctajul acesteia.

Leave a Reply