P.S. I still love you (To all the boys I´ve loved before #2) – Jenny Han

ps-i-still-love-youTitlu in spaniola: P.S. Aún te amo

Titlu original: P.S. I still love you (To all the boys I´ve loved before #2)

Autor: Jenny Han

Apariție: 26 Mai 2015

Nota: 4/5

Dupa un joc plecat de la a face gelos pe altcineva si de a atenua problemele generate de scrisorile din copilarie ale Larei, jocul a devenit serios si acum Lara Jean si Peter Kavinsky sunt un cuplu.

Doar ca lucrurile un sunt prea simple, intrucat Lara Jean trebuie sa se confrunte si cu problemele generate de fosta prietena a lui Peter, Genevieve. Iar atunci cand un filmulet compromitator cu fata apare, bomba explodeaza. Convinsa ca fosta prietenului ei se afla in spatele tuturor belelelor din relatie si culminand cu neincrederea alimentata de faptul ca Peter pretrece tot mai mult timp cu Genevieve, Lara Jean se afla pe marginea prapastiei.

Si daca nu ar fi suficient, apar si baietii carora Lara le scrisese scrisorile, si unul dintre ei este foarte aproape de inima ei. Ce decizie va lua intr-un final? Cate dintre noi un am fost in situatia asta in adolescenta?

Am o parere foarte buna despre cartea asta, mi s-a parut un titlu foarte bun si foarte strans legat de continutul cartii si al seriei in sine si foarte reala. Reflecta bine ce se intampla intre adolescente in zilele astea si pana unde pot ajunge lucrurile.

Mie, personajul Peter nu imi place deloc, de la inceput. Poate ca asta a fost accentuat si de faptul ca pe parcursul acesti parti, Lara Jean s-a transformat intr-o iubita plina de dubii la adresa lui si maximul neplacerilor a fost atunci cand am descoperit toate secretele pe care Kavinsky pe pastra fata de Lara Jean. Nici isteriile pe care le face ea un sunt foarte dragute, dar eu una ii inteleg reactia.

Imi place foarte mult Kitty, sora Larei Jean. Este un personaj care da culoare acestei carti.

Din cate am auzit s-ar putea sa mai fie o a treia parte din saga, dar un am mai multe vesti deocamdata.

Ar fi interesant de vazut si un film, chiar as fi curioasa de impactul pe care l-ar avea cartea asupra filmului.

Recomand cartea, pentru ca este usor de citit, placuta si haioasa chiar. E numai buna de o vacanta scurta, te face sa te intorci putin in urma cu cativa ani si sa privesti lucrurile ce ti s-au intamplat, dintr-o alta perspectiva.

Leave a Reply