702 – Paloma Ainsa

702Titlu in spaniola: Siete cero dos

Titlu in engleza: Room 702

Autor: Paloma Ainsa

Apariție: 2015

Nota: 3/5

Protagonista acestei carti este Emma, o contabila in varsta de 32 de ani care locuieste in Valencia, in insorita Spania. Intr-o seara iese cu prietenele ei Sara si Rita si desi viata ei e in general monotona si fara mari surprize, totul se schimba atunci cand il cunoaste pe John Davies, un actor faimos carora toate femeile ii cad la picioare.

Desi este impresionata de el, Emma nu se lasa coplesita si chiar il ignora, ceea ce trezeste interesul burlacului. Pana la urma cei doi ajung sa petreaca o noapte de neuitat in suita 702.

Daca ar fi film as spune ca este o comedie romantica foarte frumoasa. Se citeste foarte repede si e distractiva, e genul de carte pe care o poti lua cu tine pe plaja.

Si personajele secundare, prietenele Emmei si Leo prietenul ei sau mama sa sunt interesante si au roluri bine conturate.

Emma este o femeie independenta, care este obisnuita sa se descurce singura si care este destul de linistita. John este un actor cunoscut si dedicate carierei sale. Oarecum evita obligatiile desi este apropiat de familia sa formata doar din mama si sora lui. Nu este superficial dar este cu siguranta un barbat seducator.

Mi-as fi dorit un pic mai mult de la aceasta carte, desi nu stiu exact sa va exemplific ce; ceva mai multa sare si piper. Este oarecum previzibila desi exista si momente care te fac sa-ti pui intrebari si care dau de inteles un alt final.

 

Leave a Reply