Glitches (The Lunar Chronicles #0.5) – Marissa Meyer

glitchesTitlu in spaniola: Glitches

Titlu original: Glitches (The Lunar Chronicles #0.5)

Autor: Marissa Meyer

Apariție: 5 Decembrie 2011

Followed by: The little Android (#0.6), Cinder (#1), The Queen’s Army (#1.5), Scarlet (#2), Cress (#3), Carswell’s Guide to Being Lucky (#3.1), Fairest (#3.5), Winter (#4), Stars Above (#4.5)

Nota: 3/5

Glitches este o povestire scurta, ce relateaza povestea lui Cnder inainte de a ajunge la familia Linh, dupa ce a suferit operatia ce a transformat-o intr-un ciborg.

Cinder un-si aminteste nimic din trecutul ei de dinainte de interventia chirurgicala, si tot ce isi doreste este sa se integreze in familia din care urmeaza sa faca parte si sa fie o persoana normala.

Din pacate, lucrurile un vor iesi asa cum isi doreste ea, mai ales din cauza dispretului pe care mama ei vitrega il simte pentru ea.

Totusi Cinder va putea cunoaste si dragostea de sora in persoana lui Peony, una din surorile ei. In plus, descopera si ca este un foarte bun mecanic, ceea ce ii va aduce atat o noua prietena in persoana lui Iko, cat si posibilitatea deschiderii unei mici afaceri.

Aceasta “mini” carte este utila, pentru ca are rolul de a completa anumite chestiuni ramase deschise dupa citirea celor trei parti ale acestei saga (Cinder, Scarlet si Cress).

 

Leave a Reply